Om oss

Några ord från bankchefen

Då vi bestämde oss för att starta en ny bank var vi eniga om att det måste vara en bank som tar framtiden och inte minst kunderna på allvar. Vi har lång erfarenhet i bankbranschen och vi menar att det finns ett behov för en digital bank som tänker som kunderna, som dig.

Vi har tydliga ambitioner om att förenkla våra kunders relationer till banktjänster. För att lyckas med detta ska vi inte tänka som en typisk bank. Vi samtalar mycket med våra kunder och lägger mycket resurser på att förstå framtidens användare.

Hela teamet på Instabank jobbar stenhårt med att utveckla nya tjänster och produkter som ska förenkla din vardag. Vi är här för att riva barriärer. Det blir en spännande tid framöver.

Välkommen till oss.

Robert Berg
CEO Instabank

Vi på Instabank är intresserade av att göra din vardag enklare

På ett enkelt, snabbt och trevligt sätt möjliggör vi dina små och stora ambitioner.

Vi är en ny digital bank som erbjuder lån, anpassat till dig och din vardag. Instabank jobbar hela tiden med att utveckla nya produkter som förenklar din relation till banktjänster. Vi tänker inte som en bank, vi tänker som dig. Välkommen till Instabank.

Vilka fler står bakom banken?

I tillägg till Robert Berg och Eivind Sverdrup, som båda är i bankens ledningsgrupp, är det flera andra som varit med helt från starten.

Vi är stolta medgrundare, som har möjliggjort denna resa – dessa är samtliga lokaliserade i Stavanger, Norge. De är Einar Hanasand, Halvard Velde, Rolf Hodne, Kjell Bjelland, Terje Sandvik og Kristian Falnes. Vi ser verkligen fram emot den fortsatta resan!

Investor Relations

För Investor Relations information och en översikt av kvartalsrapporter och presentationer för investerare och andra intressenter, klicka här.